Convocatorias En Solidaridad con Quique – Sábado en Sabadell – Domingo en el Raval

Un compañero del Sindicato de Barcelona y de Acción Libertaria de Sants está en prisión por la operación Pandora, además, le piden una condena de 5 años y el pago de 8.500 EURos a El Corte Inglés por hechos de la huelga del 29 M de 2012.

La CNT y Acció Llibertaria de Sants hemos decidido lanzar una campaña para señalar el Corte Inglés como empresa represora de la clase trabajadora.

Es por ello que os pedimos solidaridad con una acción informativa en el Corte Ingles de Sabadell.

OS ESPERAMOS EL CORTE INGLÉS DE SABADELL SÁBADO 07 DE NOVIEMBRE A LAS 12H. O EN EL SINDICATO CNT A LAS 11 H. PARA IR JUNTOS/AS PARA ALLÁ.

Convocatòries! Dissabte a Sabadell, Diumenge a Raval

Un company del Sindicat de Barcelona i d’Acció Llibertaria de Sants esta a la presó per la operació Pandora, a més a més, li demanen una condemna de 5 anys i el pagament de 8.500EUR a El Corte Inglés pels fets de la vaga del 29 M del 2012.

La CNT i Acció LLibertària de Sants hem decidit llençar una campanya per assenyalar al Corte Inglés com empresa repressora de la classe treballadora.

És per això que us demanem Solidaritat amb una acció Informativa al Corte Ingles de Sabadell.

US ESPEREM AL CORTE INGLÉS DE SABADELL DISSABTE 07 DE NOVEMBRE A LES
12H. O al Sindicat de CNT a les 11h. per anar junts/es cap allà.

2015.11.08.jotambé-2

DIUMENGE 8 de NOVEMBRE al RAVAL (BARCELONA)
Jornada de suport Lluitant respondrem #JoTambéSocAnarquista. Àgora Juan Andrés C/Aurora amb Riereta. Diumenge 8 de novembre a partir de les 12h. Acte amb les intervencions de: Jesús Rodríguez (la Directa), Ateneu Llibertari de Sants i una de les persones detingudes.
Vermut i dinar solidari (vegà) per les despeses antirrepressives.

 
Anuncios